Santarun #VANRSL

Santarun Roeselare werd voor het eerst ingericht in 2014 en is na meerdere coronajaren terug van weggeweest. Dit jaar wordt het de zevende editie en is voor het eerst een organisatie van de Rode Lopers. De deelnemers kunnen kiezen tussen aan afstand van 3,5km en 10,5 km. De 3,5km start om 19u en de 10,5km om 19u30.  Voor beide wedstrijden is tijdsregistratie voorzien. Voor de afhaling van de borstnummers zal terug samengewerkt met AVEVE, de borstnummers zullen daar kunnen worden afgehaald samen met een leuk geschenk van AVEVE.

Santarun wordt één en al sfeer en gezelligheid. We voorzien verschillende kerststandjes met hapjes en drankjes. Een Roeselaars druppelkotje zal niet ontbreken. Hypnosis Dance Academy onder leiding van Gwendoline Sierens zal er zorgen voor de nodige opwarming van de loopspieren. Verder is er in de grote zaal een podium met een demonstratie van rope skipping groep Jumpfun en een optreden van de Saxofoon Street Band van STAP (stedelijke academie voor podiumkunsten). Langs het parcours zorgen radio2, een doedelzakspeler en dansgroep Induce voor de nodige ambiance.

Wat wordt anders ten opzichte van vorige edities.

  • Start en aankomstlocatie op de Trax site (ruime parking op wandelafstand en volledig overdekt mocht het dan toch slecht weer zijn.
  • Vernieuwd parcours met passage over de kleine bassin en door het radio2 dorp op de grote markt.
  • Lopers kunnen zich verkleden in hun favoriete muziekgroep en/of zanger waarbij de best verklede kans maken op mooie prijzen. Dit alles in samenwerking met Radio2.
  • Inschrijven kan tot woensdag 28 december 12u. Geen inschrijving mogelijk de avond van de wedstrijd.

Inschrijven via http://order.rolo-events.be/