Over ons

Wie of wat zijn "de Rode Lopers" ?

De Rode Lopers zijn ontstaan in 2008 en die als vereniging een eigen invulling wilden geven aan de strijd tegen kanker. Het team koos voor  “rood” als uiterlijk kenmerk van passie en gedrevenheid met een hart voor kankeronderzoek. 

De groep bestaat uit mannen en vrouwen van elke leeftijd, elke filosofische opvatting, die zich sportief en sociaal inzetten voor de doelstellingen van de vereniging.  

De doelstellingen van de vereniging zijn tweevoudig: 

  1. door de organisatie van en deelname aan sportieve en/of benefietactiviteiten, fondsen te verzamelen en aldus een bijdrage te leveren aan “lokale projecten” voor de strijd tegen kanker en de gevolgen ervan alsmede elke vorm van palliatieve zorg.
  2. door de deelname aan de Roparun en door de organisatie van specifieke benefietactiviteiten, fondsen te verzamelen ten voordele van dit initiatief.

Dit zijn "de Rode Lopers":  

Annick Vande Wiele, Bernadette Parrein, Bie Vangheluwe, Boudewijn Lambelin, Christel Herreman,  Christine Vermeersch, Danny Verhaest,  Dieter Casier, Dirk Lombaert,  Dirk Vermeersch, Dorine Danis,  Eric Mortier, Filip Dekiere,  Franky Delannoy,  Geert Malysse, Geert Van Troys,  Gerda Van Ackere, Gunther Himbrecht, Joline Sierens, Jurgen Goossens,  Kathy Huvaere, Kristof Verscheure, Lieven Jaecques, Luc Avereyn, Maritta De Kegel,  Marnix De Meyer, Nicole Huyghe, Oscar Goossens,  Patrick Lust, Pieter Rosseel, Pieterjan Hannon,  Rita Callens, Veerle Vandekerckhove,

Het motto van onze vereniging:

Lopen en strijden tegen kanker

Meer info over onze visie &  missie vindt u hier.