Santarun #VANRSL

donderdag 28-12-2023

start eerste run 19:00

Roeselare, Trax

8 euro en 10 euro

Parcour

Meer uitleg

INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

Santarun Roeselare, een laatste sportieve inspanning voor 2023. Traditiegetrouw wordt er terug gelopen doorheen de in kerstsfeer verlichte straten, markt- en stationsplein. Deelnemers kunnen kiezen tussen aan afstand van 3,5km en 10,5 km. De 3,5km start om 19u en de 10,5km om 19u40. Voor beide wedstrijden is tijdsregistratie voorzien. 

Voor de afhaling van de borstnummers zal terug samengewerkt met AVEVE, de borstnummers zullen daar kunnen worden afgehaald op dinsdag en woensdag tijdens de openingsuren. Een extra geschenk wordt voorzien bij aankomst na de run te verkrijgen bij afgifte van het borstnummer. Borstnummers die niet kunnen worden afgehaald bij AVEVE kunnen worden afgehaald op trax op donderdag vanaf 18u.

Santarun wordt één en al sfeer en gezelligheid. We voorzien verschillende kerststandjes met hapjes en drankjes. Een Roeselaars druppelkotje zal niet ontbreken. Start en aankomstlocatie op de Trax site (ruime parking op wandelafstand en volledig overdekt mocht het dan toch slecht weer zijn.

Inschrijven kan tot donderdag 28 december 12u.

Er zijn geen inschrijving mogelijk de avond van de wedstrijd.

Lees meer
Ga mee de strijd aan tegen kanker

Loop mee met De Rode Lopers

© Derodelopers 2023 | Algemene voorwaarden | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!