Atelier 2 - Tijdslijn van De Rode Lopers

Tijdslijn van De Rode Lopers

Het ontstaan van De Rode Lopers manifesteerde zich in 2008, waarbij wij als vereniging een eigen invulling wilden geven aan de strijd tegen kanker.  Rood staat bij ons als kenmerk voor de passie en gedrevenheid die wij voelen waarvoor wij de handen in elkaar slaan en eensgezind, maar elk op onze eigen manier een bijdrage leveren om naar eenzelfde doel te streven: het steunen van onderzoek tegen kanker.

Zo zijn wij naar een groep geëvolueerd, bestaande uit mannen en vrouwen van verschillende leeftijden met elk hun filosofische opvatting, die zich als vriendengroep sociaal inzet voor de doelstellingen van de vereniging.  

Tijdslijn
Atelier 2 - Het team van Rode Lopers

Het team van Rode Lopers

Bernadette Parrein,  Christel Herreman,  Christine Vermeersch, Danny Verhaest, Dirk Lombaert, Dorine Danis, Filip Dekiere,  Franky Delannoy, Geert Malysse, Geert Van Troys,  Gerda Van Ackere, Ivan Deturck, Joline Sierens, Jurgen Goossens,  Kathy Huvaere, Kristof Verscheure, Lieven Jaecques, Maritta De Kegel, Oscar Goossens, Nicole Huyghe, Patrick Lust, Pieterjan Hannon, Geert Nemegeer, Dirk Martens, Koen Demoen.

Ga mee de strijd aan tegen kanker

Loop mee met De Rode Lopers

© Derodelopers 2023 | Algemene voorwaarden | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!